Happy New Year! 2018

 

Честита Нова Година!

В тази публикация няма да правя равносметки или да споделям целите си за новата година.
Искам да ви пожелая да бъдете здрави! Да се усмихвате, да обичате, да бъдете успешни и да имате много късмет през 2018-та година.

След като няколко пъти обръщах гръб на блога и след това отново се опитвах да стана редовна в него мисля, че разбрах защо не успявах. Реших, че днешният ден е много подходящ да започна отново да правя това, което ми доставя удоволствие, по начина, по който аз искам да се случват нещата.

Споменах, че няма да споделям целите си за следващите 12 месеца. Само искам да ви споделя защо аз често се провалях в изпълнението им: набелязвах, какво искам да ми се случи или да направя и след това не предприемах никакви действия за изпълнението на тези цели. През изминалите месеци имах доста време да премисля защо не ми се получават нещата и извода, до който стигнах е толкова прост – всичко /или почти всичко/ е в моите ръце, просто трябва да набележа стъпките за постигане на целите и да не се отказвам от следването им.

Тази година освен здраве за мен и семейството ми си пожелавам да бъда по-търпелива, по-упорита и по-малко мислеща за другите!

Сега ви желая усмихнат първи ден от Новата година и ще се “видим” скоро!

Поздрави,
Le Soleil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s