Декоративна козметика през лятната почивка

Здравейте!

Без значение дали се касае за 2 или за 20 дни почивка декоративната козметика, която нося е еднаква. Обикновено не ползвам по-голямата част от нея, но всеки път, когато отида някъде, взимам основни неща с мен. 

IMG_20160817_125955

Обожавам хубавата очна линия, заедно с абсолютно задължителната спирала за очи, тя е едно от първите неща, които прибирам в козметичния си несесер. Коректор за очи и ББ-крем почти не нося през лятото, особено на почивка, но никога не се знае. Вече съм споменавала, че много харесвам коректора на Катрис, мнението ми за него не се е променило. ББ-кремът най-често не е пълноразмерен, но е добре да има поне минимален слънцезащитен фактор. Червила няма да видите, имам поне 4-5 в чантата си и те просто си стоят там, никога не се сещам да ги подновявам през деня, а и не са от задължителния ми козметичен арсенал.

IMG_20160817_130122

Да видим, какво още е намерило място в козметичния ми багаж – ненатрапчив руж и разбира се някаква пудра. Винаги съм предпочитала хубавата пудра, най-добре с цвят, пред ФДТ, ББ или подобни продукти. Основата за сенки отново е задължителна. Двете палитри, които най-често вземам са: UD Naked 1 и тази на ZOEVA заради разнообразните цветове.

IMG_20160817_130025

С четките чуденето беше най-голямо, преди да открия този вид калъфи за съхранение. В каквото и да ги сложех те се мачкаха или пък замаха прекалено много място. Калъфчето е от ТУК.

IMG_20160817_130218

Продуктите не изглеждат много, но като ги събера с бялата козметика и тази за баня ………

Желая ви усмихнати летни дни и нощи!

Поздрави,
Le Soleil

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s