Avon – От любов към живота

“От любов към живота” е кампанията на Avon срещу рака на гърдата.В основата на тазгодишната кампания е прегръдката – най топлият жест.  За да покажат, че всяка жена има нужда от прегръдка, а всяка осма има още по-силна нужда от нея, защото се бори с рака на гърдата, посланиците на Avon Асен Блатечки, Орлин Павлов и Калин Вельов, участваха в експеримента „Прегърни ме” . Те излязоха по софийските улици и се опитаха да прегърнат колкото се може повече жени, за да засвидетелстват своята подкрепа и да върнат самочувствието на жените в битката им с коварното заболяване.

avon_1
И тази година Avon работи съвместно с Фондация „Една от 8“ по общия им проект “Бъди до мен.”, който цели набиране на средства за психологически и юридически консултации, групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните семейства, практическа подкрепа, както и безплатни прегледи за рак на гърдата.

Основното събитие от кампанията тази година е Походът срещу рака на гърдата,
който ще се проведе на 4 юни от 11ч. в Южен парк
banner_952x200

Можете да се включите в кампанията, като закупите продукт от розовата серия на Avon или един от трите прекрасни шала създадени специално за тазгодишното им начинание. Шаловете можете да видите ТУК
Като всеки един благотворителен продукт от розовата серия на Avon, 100% от печалбата на всеки продаден шал също се заделя за благородната кауза.

avon

От любов към живота

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s