Alverde Wildrose тоник за лице {Review}

Привет, момичета!

Все повече са застоявам пред щанда на Alverde в ДМ. Днешната публикация е за един от продуктите на марката: тоник за лице с дива роза.

IMG_20150605_182801

 

 

Продуктът е предназначен за суха и чувствителна кожа, съдържа екстракт от дива роза, който стимулира регенерацията на кожата. Не съдържа синтетични аромати, консерванти, оцветители и вещества на базата на минерални масла.

Тоникът е в бяла, пластмасова тубичка, стандартна за този вид продукти. Ароматът му в опаковката е на роза с лека  спиртна нотка, която аз усещам доста силно, нанасяйки го на лицето си. Не нанасям продукта в околоочната си зона и въпреки това усещам леко парене в очите, което отдавам на спиртния аромат. В състава е посочено наличието на алкохол, при това на трето място, вероятно от там идва и въпросният аромат. Това е и причината след първите ползвания очакването ми да беше пресушаване на и без това сухата ми кожа на лицето. Нищо такова не се случи, ползвам тоника достатъчно дълго време за да кажа, че не изсушава кожата. След него нямам неприятно усещане или придърпване, което е често срещано при този род продукти. Почиства добре и оставя кожата ми свежа. Попива бързо и не лепне.
Като цяло съм доволна от продукта, но вероятно не бих го купила повторно, заради аромата му.
Количеството на тоника е 200мл., а цената, ако не се лъжа, около 5лв.

Съдържание:
Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Alcohol*, Glycerin*, Rosa Canina Fruit Extract*, Parfum**, Sodium Lactate, Glycerin, Lactic Acid, Alcohol, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Geraniol**, Citronellol**
*ingredients from certified organic agriculture
**from natural essential oils

Поздрави,
Le Soleil

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s