Bourjois Eyeshadow Color Edition 24h – Review

Привет, дами!

Търсейки кремообразните ружове на Bourjois попаднах на сравнително новите им сенки, които също са с кремообразна текстура. Не открих от ружовете, но се прибрах в къщи с едно малко бурканче от сенките. Серията е Colour Edition 24h, а предлаганите цветове са 6, моят е в зелено.

1

Сенките от тази серия са в пластмасово бурканче с капаче на винт, самата опаковка е прозрачна и може да се види цветът на продукта вътре. Напомнят на Color Tatto сенките на Мейбълин, но това е само на пръв поглед.

Текстурата е кремообразна, при нанасяне става като на обикновени прахообразни сенки. От фирмата производител наричат формулата им cream-to-powder.

2

Нанасят се много лесно, аз го правя с плоска, жилава четка от изкуствен косъм. Покритието и пигментацията им не е силна, но има възможност за напластяване. Нанесени веднъж върху кожата придобиват копринена текстура и не се усещат върху клепача. Аз ползвам моите за ежедневен грим, самостоятелно. Подходящи са за ползване и като основа под други сенки.

3

100

Цветът на Caci Cheri е зелен, металически, със златен отблясък. Стои много приятно на окото, влюбена съм в този цвят, оказа се, че отива изключително много на цвета на очите ми.
Единственият минус, който забелязвам е издръжливостта им. Учудващо предвид обещанието за 24 часа наситеност. При мен започват да избледняват и да се събират в гънките на очите след около 5 часа.
Не изключвам проблемът да е при мен, предвид ревютата, които изчетох за тях и в които се споменаваше, че са изключително дълготрайни.
Бих си взела още 1-2 цвята, сенките са много удобни за дните, в които бързам за някъде, но искам да имам хубав грим. Ефектът, който създават самостоятелно върху окото, нанесени за 2 минути е чудесен 🙂

Цена: около 13лв.

Advertisements

2 thoughts on “Bourjois Eyeshadow Color Edition 24h – Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s