I love… blueberry & smoothie

Здравейте, момичета!

Днешната публикация ще бъде за нещо плодово и сладко.
Не обичам или по-скоро не обичах лосионите за тяло и цялата дейност около тях ми беше ужасно досадна. И така, докато не попаднах на “моите”. Един от тях е маслото за тяло на I love… blueberry & smoothie.

1

Опаковка
Продуктът се намира в прозрачна, пластмасова кутийка с капаче на винт. Предпочитам тубичките или опаковките с помпичка, но дори и кутийката си има плюсове. Като това, че прекрасният аромат на маслото се усеща много добре още преди да бъде нанесено. Друг плюс е, че така опакован продуктът може да се използва целия без проблем, нищо не остава на дъното или по стените, както при тубичките.

2

Консистенция и нанасяне
Консистенцията е гъста, кремообразна нанася се много лесно. Цветът на маслото, което по-скоро прилича на лосион е светло, пастелно син. Попива бързо, като оставя приятно усещане след себе си. Кожата е гладка и мека. Моята кожа единствено през зимата е леко суха, маслото се справя добре с хидратацията й.

Аромат
Както подсказва името, продуктът мирише на боровинки. Ароматът за мен не е химичен, достатъчно силен е, но не и натрапчив. Аз го усещам няколко часа след нанасяне.

3_3

Състав
Water, Paraffinum, Liquidum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcoholq Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Parfum, Shea Butter, Cocos Nucifera Oil, Methylparaben, Ethylparaben, Prophylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Benzyl Benzoate, Cl 42090, Cl 17200.

В състава не ми хареса наличието на 5 парабена  и парафин, който е на второ място след водата. 

Количество: 200 мл.
Цена: около 11 лв.

* Продуктът ми е предоставен за проба от I love... cosmetics.
Advertisements

2 thoughts on “I love… blueberry & smoothie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s