January Favorites 2014

Привет, дами!

След приятна разходка в снежната планина, сядам на топличко с чаша кафе и да видим, кои са любимците ми от изминалия месец.
1_1

През изминалия месец се отнесох с внимание към кожата и косата си. Косата ми, както никога, бе доста суха по краищата. Маската на Арома ми влезе в употреба, в най-подходящия момент. Както и преди писах, когато свърша тази, със сигурност ще си взема и друга от green line серията.

2_2

У дома сме фенове на онзи крем Здраве, в синята опаковка, който всички познаваме. Половинката беше взел и този, който се води универсален, хидратиращ. Пренебрегнах наличието на парафин в съдържанието му и го използвах всяка вечер преди лягане, за ръцете си. Харесва ми и като консистенция, и като аромат, и като овлажняващо действие.
За вълшебното масло на The Body Shop вече писах в отделна публикация. Тук само ще спомена, че ако обичате шоколад няма как този продукт да не ви стане любимец.

3_3

Лаковете, които ползвах бяха предимно нюд. В близките дни ще направя отделно ревю на GR Selektive – beige satin.

Прекрасната палитра на UD имам от края на миналата година. Нямаше как да не й обърна специално внимание през този месец. Страхотни, наситени, леснонанасящи се цветове.
За сметка на цветните очи устните, както и маникюрът бяха в нюд гамата с GR Velvet Matte #03. И разбира се, балсамът е задължителен, особено сега през студените зимни дни.

4_4

Advertisements

4 thoughts on “January Favorites 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s