Urban Decay Deluxe palette

Привет, дами!

ud

Преди време ви се похвалих с едни страхотни подаръци, от една страхотна мацка. Палитрата, която ще ви покажа днес беше част от кутията пълна с изненади. Много обичам сенките за очи, когато вляза в козметичен магазин, първо тях поглеждам.
Делукс палитрата на UD е събрала в себе си 9-те най-харесвани сенки на марката.

ud_1

Ще започна с опаковката, която е много симпатична и интересна. Кутията е картонена, покрита е с лилаво кадифе, отгоре на капака има метална мрежичка. От вътрешната страна има удобно огледало, а затварянето й е магнитно.
Както всички сенки, които съм ползвала от марката, така и тези са прекрасни. Нанасят се и се преливат много лесно, буквално се мажат, като масло по клепача. Имат много добра пигментация и при мен върху база издържат през целия ден. Покриват абсолютно всичките ми критерии за хубави сенки.

ud_2

Много ми харесва и подбора на цветовете. Единствено черният е по-слабо наситен и му трябва наслагване за да стои плътно. За разлика от останалите, които са перлени, той стои по-матово. Нанесени с лека ръка сенките стоят много приятно върху моите очи, подходящи са и за дневен/ежедневен грим. Преди да ги видя на живо си мислех, че са силни и биха били подходящи единствено за тежък, вечерен грим. Този месец ги ползвам почти всеки ден, като акцент към матовите, нюд цветове от Naked 1.

ud_7

Advertisements

4 thoughts on “Urban Decay Deluxe palette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s