Essence Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty

Привет, дами!

Това ревю бях приготвила за вчера, но се заех да отговарям на въпросите на Мери и така днес дойде ноговият ред. Преди да започна по същество, няма как още веднъж да не споделя с вас радостта си от това, че попаднах в рубриката Интервю с блогър на WomanBerry. ТУК  можете да видите нейните въпроси и моите отговори, ако все още не сте го направили 🙂

И сега започвам с впечатленията си от червилото на Essence – 07 Natural Beauty.

essence 07

essence 07_2

Червилото е част от новата Longlasting серия, която включва общо 10 цвята. Цветът на моето, което е първо от марката, но вярвам, че няма да е и последно, е розов нюд. Не съм сигурна, че има такъв цвят, но така го определям аз. Разрових се из чуждестранните блогове, където често го определят като розово, но аз категорично не го виждам като такова, за мен то е нещо между нюд и розово 🙂

essence 07_1
Продуктът се намира в семпла, хубава за моя вкус, черна, матова гилза изработена от пластмаса. По средата има пръстенче, което е в цвета на самото червило.
Консистенцията е много лека, кремообразна. Нанася се изключително лесно, като балсам, но без да е лепкаво или да се разтича. Усещането върху устните ми също е както след балсам, в никакъв случай не ги изсушава.
Избраният от мен цвят изглежда много естествено и приятно върху устните. Финишът му е… ето тук се затруднявам винаги, като на крем, балсам, няма блясък или частички и не изсъхва върху устните.

essence 07_4

Дълготрайност, въпреки, че серията е наречана дълготрайна, за мен това червило не е такова. Не се задържа върху устните ми повече от 2 до 3 часа, но и аз постоянно хапвам нещо, което спотпомага по-бързото му изчезване. Изтрива се равномерно, като още няколко часа след това се забелязва лека оцветеност на устните.

essence 07_3

Аз съм доволна от продукта и скоро ще разгледам и другите цветове.
Количество: 3,8гр.
Цена: около 6лв.

Advertisements

3 thoughts on “Essence Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty

    1. Благодаря ти за номинацията!
      Утре рано сутрин с кафето се захващам да отговоря на въпросчетата ти 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s