Maybelline Color Tattoo – 55 Inked in Pink

Привет!

Днешната публикация е за един продукт, който пристигна при мен от много, много далече, като подарък от една наистина прекрасна дама.

mct1

mct

Inked in Pink е една от дълготрайните сенки на Maybelline от серията Color Tattoo. Както подсказва името му цветът е розов, много нежено, металическо розово, което е добре пигментирано. Нанесено с лека ръка дава лек цвят на клепача, но при желание успешно се напластява до получаване на цвета, който се вижда в бурканчето. Текстурата му е много приятна, кремообразна, нанася се изключително лесно, аз го правя с пръсти.

mct2

mct3

Тази серия сенки обещана 24 часа дълготрайност. Не съм ги изпробвала как ще се държат толкова дълго време, но за 10+ часа сянката изглежда  много добре. Нанесена върху база не се събира в гънкиите на окото, не избледнява и наистина може да се разчита на нейната издръжливост.

Може да се ползва както самостоятелно, така и като основа за други сенки. На снимката по-долу съм я нанесла самостоятелно в ляво, като основа на Катрин Арлей 44 в средата  и като основа на АртДеко 293 в дясно. Голяма разлика не забелязвам, но това е защото другите два цвята сенки са подобни и леко пигментирани, особено този на КА, който нанесен самостоятелно придава един много лек розов воал на клепача.

mct4

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s