August Favorites

Отмина и месец август, ако трябва да съм честна това никак не ми харесва. Вярно, че обичам всички сезони, а цветовете на есента са ми от любимите, но повече обичам да ми е топличко и да си правя дълги разходки без да обличам купища дрехи върху себе си или пък да се чудя дали всеки момент няма да завали.

Изминалият месец беше доста розов за мен, това се забелязва и по декоративната козмитика, към която най – често посягах.

август

Най-често маникюрът ми бе оцветен с Rimmel – 230 Portobello Pink и Gabrinr #306 и за двата имам отделни публикации, но държа да отбележа, че вече трети ден лакчето на Габрини изглежда така върху ноктите ми, сякаш току що съм го сложила. И за разлика от кожата на лицето ми, която в последно време е в перфектно състояние, тази на ръцете имаше нужда от сериозно подкрепление. В такива моменти винаги прибягвам до крема на  Garnier – Intensive Care. Той буквално за дни се справя с дори много напукани ръце, ако досега не съм го направила, горещо ви го препоръчвам.

август3Сенките на месеца са в розово разбира се – ArtDeco #293 и към тях да прибавим прекрасният руж и хайлайт от Naked Flushed на UD. Червилото, което миналия месец забравих да снимам е същото и през този Revlon – Darling.

И номинацията за най-голям любимец за август безапелационно печели прекрасната сребърна гривна, която получих в може би любимият ми ден от годината.

август1

Това са най-използваните ми продукти за месеца, от утре тръгвам на лов за тъмни лакове 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s