Галка и нейните летни любимци

На бързо ви казвам, Здравейте и ви оставям в компанията на прелестната Галка и нейните любимци за лятото. Сигурна съм, че ще ви бъде интересно поне колкото на мен 🙂

Привет, красавици!

Вече всички разбрахте, че обичам да ходя на гости 🙂 А при чудесна домакиня като Криси е още по-приятно и примамливо. Надявам се ревюто /Revolution kava kava 60 seconds hair mas/ на любимата ми към момента маска за коса да ви е било интересно и най-вече полезно! Едно от най-трудните неща между другото тук, в Канада, е да откриеш свестен и разбиращ от работата си фризьор. Услугите са ужасно скъпи, за сметка на това масово професионалистите от бранша са със странно, северно-американско разбиране за стил, естетика и колористика. За ужас на нас, европейците! След дълго ходене по мъките съвсем случайно попаднах на настоящата ми фризьорка – над 60-годишна, платинено руса, винаги гримирана най-малко с очна линия и ярко червило. Редовна клиентка на Guess, Miss Sixty и т.н. Българка, разбира се 🙂 Станахме приятелки и наскоро ми беше на гости. Обади се в последния момент, че идва и се оказа, че имам около 15-20 минутки за грим. Спретнах нещо съвсем бързо и ежедневно. За моя огромна изненада първите й думи, още на вратата бяха – много си хубава, с какво си се гримирала. Накара ме надлежно да й напиша на листче ползваните продукти, къде може да ги намери и приблизителна цена. Случката ме вдъхнови да споделя и с вас моите летни любимци от декоративната козметика.

Моля, на вашето внимание: негово височество ББ крем Boscia, нейно превъзходителство пудра Terra Ora на Guerlain, техни сиятелства руж Dolce Pink и руж Luminoso на Milani , малкият принц – хайлайтър What‘s Up на Benefit и звездата на представлението червило Coral Bliss на MAC.

All

ББ крем Boscia

Взимам втора опаковка от крема. Харесвам го защото е oil-free, без парабени, има SPF27, придава здрав, сочен и сияен тен на кожата, не запушва порите. При високи температури и влажност на въздуха обаче леко се свлича и събира във фините линии. Консистенцията е хлъзгава и поради тази причина по-трудна за нанасяне. Но тези неудобства се компенсират от останалите му достойнства. Позволява напластяване от средно към по-силно покритие. И изобщо, ако ви попадне нещо на тази японска марка – горещо препоръчвам да го пробвате. 

Пудра Terra Ora на Guerlain

Тук фактите и картинките говорят, думите бледнеят. Страхотен продукт, във всяко отношение – трайност, пигментираност, текстура, ефект. Получих го преди малко повече от месец като част от подаръците за РД. Ползвам пудрата всеки ден, а принта още е релефен. И всички останали хайлайтъри, които имам са в немилост. За неопределен период.

BB&terra ora

Руж Dolce Pink и руж Luminoso на Milani

Тези двамата сладури се представят чудесно, както заедно /да, понякога ги ползвам и двата/, така и по отделно. Dolce Pink e спряган за реплика на Оргазма на NARS и то напълно заслужено. Оставя на бузките прелестно розово с изкусителни златисти проблясъци. Luminoso е с по-матов завършек и по-дискретни частици. Също така и се разпрашава повече при ползване. След 6-7 часа носене леко избледняват, но без петна и резки разлики.

Ruj

Хайлайтър What‘s Up на Benefit

Този мъник ми е слабост, признавам 🙂 И той ми е подарък за РД, жест от Сефора. Ползвам го само и единствено за озаряване под веждата, но е подходящ и за скулите. Дава влажен, огледален, натурално-златист ефект. Със сигурност ще го взема и в пълен размер нататък.

Червило Coral Bliss на MAC

Прекрасен летен, розово-оранжев цвят с cremesheen финиш. Покритието е средно с добра пигментираност. Хидратира хубаво, има кремообразен завършек, изтрива се равномерно. На моите устни обаче цветът е откровено розов. Измести страхотният Costa chic като мой любимец за лятото.

MAC&Benefit

Снимка на продуктите на ръка – Terra Ora тъмна/светла част; BB Boscia, Dolce Pink, Luminoso, What’s Up, Coral Bliss MAC

Bras

И понеже намазани на ръка продуктите изглеждат посредствено реших да ви ги покажа в действие.

Grim

А кои са вашите любимци това лято?

Advertisements

4 thoughts on “Галка и нейните летни любимци

  1. Прекрасни продукти и прекрасна мадама! Хайлайтъра от къде ти е? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s