Един скучен маникюр.

Толкова съм свикнала да бъда с лак на ноктите, че дори и сега, когато по незнайни причини не ми се слага такъв, се лакирах.

Цветът не е нещо забелязващо се, напротив, семпъл и обикновен микс от два зобравени лака.

perfect

За основа съм солжила един пласт от Perfect 124, който е някакъв блещукащ телесен цвят и върху него Essence 72 – time for romance.

Есенс-а съм нанесла на много тънък слой, него го ползвам изключително рядко, тъй като е глитер и махането му от ноктите си е истинско изпитание.

perfect1

perfect2

Advertisements

2 thoughts on “Един скучен маникюр.

  1. Не знам дали знаеш (сигурно, но все пак не знаеш може да ти помогне) глитърните лакове се махат мн лесно като отрежеш една четвърт от тампон за лице и го напоиш с лакочестител, слагаш го на избрания нокът и си увиваш пръста с алуминиево фолио и когато го направиш с всички пръсти оставяш няколко минути и като се разопаковаш глитъра е паднал много лесно. Изглежда малко странно, но е ефективно и на пръв поглед е занимателно,а и трябва да се поседи 3-4 минути, но накрая, ако теглиш чертата и сметнеш колко време ти отнема обикновенното търкане, за да свалиш глитърните лакове…се оказва, че метода с фолиото е по-бърз 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s