Oriflame eyeliner stylo

Днес ще ви покажа най-често използваната от мен очна линия, а именно Oriflame eyeliner stylo – black.Прибягвам до нея когато нямам време за грим, а все пак искам да подчертая набързо очите си преди излизане.

  oriflame stylo

По мое мнение този вид очни линии- stylo  са изключително лесни за ползване, доколкото това е възможно за такъв продукт, с тях не е трудно да се направи както по-дебела, така и много тънка и прецизна линия.Съхне невероятно бързо, в момента на приключване на нанасянето й тя е изсъхнала, което е и причина да не се размазва дори и при моя леко паднал клепач.

oriflame

Не съм я тествала за повече от 8-9 часа, но за това време не избледнява, не се размазва, както вече отбелязах и стои по същия начин, както при нанасянето й.

Почистването й отнама секунди дори само с чиста вода.

Като минус мога да отбележа пигментацията , при тънка единична линия цветът по-скоро е сив, трябват й 3-4 слоя за да стане черна и дори тогава цветът не е хубаво, наситено черен.

 Удобна е за носене в чантата, капачето са затваря много добре и няма опасност от протичане, а и за да я ползваме не ни е необходима четка както при гел очните линии.

Oriflame eyeliner

Съдържание:

AQUA, ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LIGNOSULFONATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL, POLYSORBATE 80, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, EDTA, CI 77266

цена: около 10лв.

количество: 16мл.

Ето и един грим направен с нейна помощ:

lilav g4

https://lesoleill.wordpress.com/2013/04/16/грим-предизвикателство-лилаво/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s