L’oreal true match powder

Loreal

Почти половин година нямах пудра докато намеря „моята”,  надявам се да се сработим с L’oreal true match super blendable powder.

Дълго време ползвах пудра на Avon, от която бях изключително доволна, но вече не я намирам в каталозите и реших да сменя марката.

True match на L’oreal е компакта пудра в обикновена, кръгла пластмасова кутийка, която има две отделения, в горното е продуктът, а в долното се намира гъбката за нанасянето му и огледало.Това я прави изключително удобна за носене в чантата и нанасянето й в движение.

Loreal p

Loreal o

Аз не търся матиране, но от това, което четох за нея в интернет разбрах, че матира доста добре за 5-6 часа.Това е и една от причините да си купувам пудра с цвят.Другата е, че не ползвам ФДТ, а ББ крем много рядко и ми трябва нещо за уеднаквяване на тена и да поприкрие порите, които за щастие при мен не са много.Тези изисквания въпросната пудра ги изпълнява.Смляна е изключително финно, а усещането й е копринено гладко.Предлага се в доста цветове, но в магазина, от който я купих имаше само три, аз взех R3-C3 Rose Beige.

Харесва ми колко естествено стои на лицето, има и възможност за напластяване при желание, в никакъв случай не стои брашняно, слива се идеално с кожата.Нанасям я или с нейната си гъбка или с най-обикновена четка за пудра.За краткото време, през което я ползвам не забелязвам да запушва порите, а кожата ми се чувства добре с нея.

loreall

Състав:

Talc, Nylon-12, Isodecyl neopentanoate, Magnesium stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetyl dimethikone, Trimethylsilohysilikate, Methylparaben, triisocetyl citrate, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben

За съжаление както повечето продукти от нисък и среден клас пудрата е пълна с парабени.

Цена: около 23лв.

Количество: 9гр.

Съжалявам за лошите снимки, но освен не професионалния апарат, с който снимам и не достатъчно умелото задапаратно устройство,  времето също не е на моя страна.

Advertisements

3 thoughts on “L’oreal true match powder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s